Portretten maken is wel het moeilijkst wat er is, toch ben ik er aan begonnen en ik vind het een uitdaging om ze zo gelijk mogelijk te maken, Ik doe dit in opdracht

uit 2008 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Mystiek

2020

een prachtige mysterieuze dame geplaatst in het midden van de aarde

Kleinzoon

2017

Mijn kleinzoon getekent op tekenpapier A4 Met grafiet hb 2 en 4 Wilt u ook uw kind of kleinkind getekend hebben, neem dan contact met mij op.

Peuter

2017

Portret getekend met potlood hb 2 hb 4 A4 tekenpapier Wilt u ook uw kind of kleinkind getekend hebben, neem dan contact met mij op.

Voetballers in actie

2016

Deze actieschilderij is geschilderd om voorbereidend te zijn voor een muurschildering bij een voetbalclub (zie muurschildering ) 

zeeuwsmeisje 1

2013

Zeeuwsmeisje is geschilderd vanaf een foto uit de krant, ik heb de achtergrond gebruikt in het portret.    

het bruidspaar

2012

Het bruidspaar Jessica en Ronald, geschilderd van een mooie foto, om die de corsages rood te maken wordt het dchilderij ineens modern ( zij was dus ook in het rood met een zwart bontje, dus vandaar de rode bloemen

kruipende baby

2012

de babyfoto van mijn dochter met rose en paars eerst de achtergrond gemaakt met mes, daarna de baby er in gezet, wat niet te zien is op de foto is dat er glinsterstof over heen is gegooid, dat maakt het fijner,   wilt u ook zo.n leuk schilderij, maar met uw eigen kind of kleinkind, neem dan contact op met mij.

dochter baby

2012

Hier eerst de achtergrond helemaal bedekt met een golf beweging met het mes bewerkt en daarna de baby er in gepoetst, het lijkt dat ze uit de baarmoeder komt.   Dit portret is een voorbeeld, u kunt  een schilderij laten maken van uw eigen kind of kleinkind,  van een leuke foto, neem dan contact met mij op.

oude schoolfoto

2012

Dit is een portret van een foto uit rond 1960, het was een gele school foto, die ik nu met zwart  wit en grijzen in gekleurd heb   Dit was een opdracht

portret Marielle

2008

geprobeerd mijn dochter te schilderen, eerst een leuk foto genomen, daarna haar op het doek te zetten, met zwart wit en grijzen Dit werk doe ik nu ook in opdracht

portret Patricia

2008

Geprobeert een porttret te schilderen van een foto van mijn jongste dochter, ik vind het goed gelukt.   Heeft u een leuke foto en wilt u ook een portret laten schilderen dat kan. neem dan contact op.